Лятото сте в България? Направете профилактичния си медицински преглед с термография

16.07.2019

През лятото GERMOMED ще обслужва с предимство всички българи, които живеят извън страната и са дошли за ваканция. Предлагаме гъвкаво работно време, включително събота и неделя, за провеждане на съвременен, бърз и безопасен профилактичен преглед чрез термографско заснемане.

Термографското заснемане на тялото се извършва в София, в специално оборудвано помещение с инфрачервена камера от последно поколение. Изображенията се изпращат в САЩ, където се разчитат от медицински специалисти и всеки получава индивидуалeн писмен доклад за здравословното си състояние и рискове.

За допълнителна информация или записване на час може да се свържете с нас на телефон +359 888 272 888 или да ни пишете на info@germomedcom.

Технологията на безконтактна термография е приложима при патология на млечните жлези, особено при жени с гръдни импланти, съдови заболявания, скелетно-мускулни разтройства, извънчерепни съдово-мозъчни болести, заболявания на щитовидната жлеза, нео-пластични процеси (тумори), възпалителни процеси и други. Повече за термографията може да почетете в статията Кога се прилага термографско заснемане.

Заснемането се осъществява съгласно стандартите на Международната асоциация на медицинските термографисти (iAMT – www.iamtonline.org).

Запази час