КОЖАТА Е НЕ САМО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ, НО И НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ОРГАН. Тя улавя много ранни белези за нашето здраве. Термографията е метод за записване на невидимите инфрачервени вълни от човешкото тяло и преобразуването им в цветни изображения. Специално разработен софтуер регистрира отклонения до стотни от градуса и „разчита“ значителен брой медицински рискове.

Заснемането се осъществява съгласно стандартите на Международната асоциация на медицинските термографисти
(iAMT – www.iamtonline.org) и следвайки указанията на
Американската академия по термология
(ААТ – www.aathermology.org)

Работи се с инфрачервена камера FLIR A615 с разделителна способност 640Х480;

Използва се професионален софтуер за създаване на термограми;

Специално оборудван кабинет осигурява необходимия комфорт.

От коя температура да се притесняваме
Температурата е един от основните индикатори за здравословното състояние на човек. Нейните малки отклонения понякога крият големи рискове. Чрез термография можем надеждно да следим температурните промени, за да контролираме здравето си.
04.05.2019
Лимфата – непознатият герой
Над 80% от токсините в нашето тяло се изхвърлят навън чрез лимфата. Затова нейното свободно движение е изключително важно. Термовизията все повече се използва и за проследяване на затруднения в лимфния отток – или така наречения лимфен застой.
16.04.2019
Никога не е късно да започнеш да правиш нови неща
На всеки се случва, поне един път в живота, да се запита "А, сега накъде". Обикновено, посоките са повече от една, но не ги виждаме. Затова на помощ идват случайните неща - неочаквана среща, интересна статия или подхвърлена реплика за термография.
12.04.2019
Запази час